Θα ήθελα να μάθω διαθεσιμότητα και τιμές για &

Τοποθεσία & χάρτης

Το Ηλιοτρόπιο βρίσκεται στο χωριό Πολλώνια ή Απολλωνία, το όνομά του, από τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα που βρισκόταν εδώ, στα βορειοανατολικά της Μήλου, σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο μας. Ένα ήσυχο ψαροχώρι και το δεύτερο λιμάνι του νησιού περιβάλλεται από τρία παρεκκλήσια: τον Άγιο Φανούριο, την Αγία Παρασκευή και τον Άγιο Νικόλαο. Στην αριστερή πλευρά βρίσκεται η Πελεκούδα, μια ειδυλλιακή χερσόνησος, όπου ο μύθος λέες οτι ένα αόρατο ζευγάρι, ακόμα κάθεται στο πέτρινο σχηματισμό της Πελεκούδας, σαν σύμβολο αιώνιας αφοσίωσης και αγάπης.

Πολλώνια - Απολλώνια

Απέναντι από το λιμάνι του Αδάμαντα στην Πολλώνια (15 χλμ.)ο επισκέπτης συναντά τα προϊστορικά ερείπια της Φυλακωπή, ενώ στο δρόμο προς τα νότια αξίζει να επισκεφθεί κανείς τα ορυχεία θείου ή τα Θειορυχεία. Η Πολλώνια απέχει 15χλμ. από το αεροδρόμιο της Μήλου. Το χωριό βρίσκεται σε ένα γραφικό κόλπο όπου αγκυροβολούν γιωτ και μικρά σκάφη. Ο επισκέπτης μπορεί να βρει ταβέρνες, μπαρ, σούπερ μάρκετ, γήπεδο μπάσκετ και παιδική χαρά.

Το Ξενοδοχείο Heliotropio επιπλέει σχεδόν στο Αιγαίο, καθώς βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα στο θαλασσινό νερό. Είναι περιτριγυρισμένο από έναν όμορφο μεσογειακό κήπο, με ανθισμένα λουλούδια και δέντρα, σκιάζοντάς το με ασφάλεια το καλοκαίρι. Η βεράντα του τελευταίου ορόφου προσφέρεται για όλες τις ημερήσιες απολαύσεις κάτω από τον ήλιο ή το φως του φεγγαριού. Όμορφες παραλίες, μοναδικές σε όλο το Αιγαίο, είναι διάσπαρτες σε όλη τη Μήλο.

Ηλιοτρόπιο Στούντιο & Διαμερίσματα 1
Ηλιοτρόπιο Στούντιο & Διαμερίσματα 2
Ηλιοτρόπιο Στούντιο & Διαμερίσματα 3
Ηλιοτρόπιο Στούντιο & Διαμερίσματα 4
Ηλιοτρόπιο Στούντιο & Διαμερίσματα 5
Ηλιοτρόπιο Στούντιο & Διαμερίσματα 6
Ηλιοτρόπιο Στούντιο & Διαμερίσματα 7
Ηλιοτρόπιο Στούντιο & Διαμερίσματα 8
Ηλιοτρόπιο Στούντιο & Διαμερίσματα 9
Ηλιοτρόπιο Στούντιο & Διαμερίσματα 10
Ηλιοτρόπιο Στούντιο & Διαμερίσματα 11
Ηλιοτρόπιο Στούντιο & Διαμερίσματα 12
Ηλιοτρόπιο Στούντιο & Διαμερίσματα 13
Ηλιοτρόπιο Στούντιο & Διαμερίσματα 14
Ηλιοτρόπιο Στούντιο & Διαμερίσματα 15